Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


gaara sakura love

2008.06.29

Gaara cseresznyefa virágja

A Team Sand-et, akarom mondani a Homok csapatot,
és hogy mindenki számára érthető legyen, Gaarat, Konkurot
és Temarit, a Kazekage küldetésbe küldte Konohaba.
Tsunadenak kellet átadjanak valami aktákat. Amikor
Gaarajék már Konohaba voltak, szembetalálkoztak Narutojékkal.
Egy nagyon veszéyes küldetésből jöttek vissza. Látszott is rajtuk mert Kakashi ruhája tiszta vér volt, Narutonak az arca tele volt vágva és alig vánszorgott, Sasuke is sántított és a bal vállátfogta. Sakura már nem is volt magánál, Kakashi r11;sensei hozta ölbe. Amikor Gaara meglátta a félig halott lányt, a szeme kikerekedett és torkaszakattából orditani kezdett:
-Yashamaru!!!!!!!!!!!!!!!Yashamaru!!!!!!!!!!!!!!!
Temari rögtön hozzászaladt, de amire mondani tudott volna valamit, Gaara férelökte az útjából és fénysebességgel rohan Kakashi felé, akitől szempillantás allatt elvette Sakurat és elfutott vele. Temari sírva ordított a öccse után.
-Gaara!!! Ő nem Yashamaru!!!! Gaara!!!!!!!!!!
Kakashijék képtelenek voltak Gaarat követni, abba az álapotba amibe voltak. Konkuro elindult az öccse után, de nem sok esélye volt hogy utolérje, Gaara nagyon gyors volt. Akkor a semmiből előtoppan Shikamaru.
-Gyere. Kelj fel.-nyujtotta a kzét a fiu Temarinak.-Ki az a Yashasimaru, vagy hogy? És mi dolga van Gaaranak Sakurával?
Temari feltápászkodott, de ahogy felált rögtön össe is esett és elájult. Pont akkor ért vissza Kankaru is.
-Elvesztettem. Jobb lenne ha most mind bemennénk a korházba és aztán megkeresnénk Gaarat, ha még életbe akarjuk újralátni azt a cseresznyefavirágot.
Shikamaru ölbevette Temarit és az összesen bementek a korházba. A doktorok és az aszisztensnők a sebesültek sérüléseiket kötözték. Ez idő alatt Shikamaru és Konkuro a folyósón vártak. Shikamaru a falnak dölve minden harmadik percbe ásított, Kankaru pedig fel és alá sétált. Egy idő után Kankarunak felment a cukra és Shikamarura orított:
-Ha épp ennyire unod, mért nem mész haza?!
-Lehet hogy úgy tünik hogy nem aggodok, de én már betegre aggodtam magam Temari miatt. Ha aggódok, ideges vagyok, szomoru vagyok vagy valami ilyesmi mindig gyakran ásitok. Ja és ki az a Yashimanaru, vagy hogy az ördögbe?
-Igaz, tudod hogy Gaara amikor megszületett, az apánk, a Kazakage, Shukakut, az egyferkú démont, az öcsém testébe zárta, azzal a reménnyel hogy majd ő lessz a legerösseb ninjsa az összes közül? De ehez egy áldozat is kellett, aki a mi édesanyánk lett. Gaarat mindenki gyűlölte a testébe zárt démon miatt. Yashamaru volt az egyedüli aki szerette. Ő az anyánk testvére volt. De egy nap, az apánk, megparancsolta Yashamarunak hogy ölje meg Gaarat, de nem sikerült neki. Pont fordítva lett, Gaara ölte meg Yashamarut. Azóta ilyen rideg és nem bizik senkibe. Nem tudom mért gondolta Sakuraról hogy Yashamaru. Ami biztos, az az, hogy Gaara most vagy megöli Sakurat, vagy tejbe, vajba fogja fürdetni.
Épp akkor toppant eléjük az orvos.
-Uraim,-szólitja meg udvariasan a két fiut.-Mindenki jólvan kivéve Sasuket aki kificamitotta a bokáját. A többieknek holnapra már kutya bajuk se lessz.
Konkuro és Shikamaru összenéztek és olyan gyorsan futottak Temari kortermébe, hogy szinte szélvihar kerekedett utánuk.
-Temari,-fogta meg a két fiu Temari kezét.-jól vagy?
-Jól.-kacag a lány.
Erre Shikamaru megint unott pofát vágott és leült az ágy mellé tett székre.
-Sóval, mostmár tudom ki az a Yashimaraknu, vagyhogy...
-Yashimaru, te buta.-kacag Temari.
-Igen, ahogy te mondod. Tehát tudom ki az a Yashimaru, azt is hogy Gaara vagy megöli Sakurat vagy porcelánbabaként fogja kezelni, amit viszont nem tudok az az hogy hol lehet Gaara.
Valaki kopogott a korterem ajtaján. Az ajtó megnyilik és belép Kakashi-sensei, Naruto és Sasuke.
-Résztvehetünk mi is a megbeszélésen?-kérdi vigyorogva a szőke.
Temari nekik is elmagyarázta a Yashimarus történetet.
-Értjük.-bólintott Kakash-sensei.-Temari, nincs ötleted hova mehetett Gaara?
-Sajnos nincs. Volt úgy hogy Gaara elment valahova több ideig, de nekem soha se mondta meg hova.
Időközben Sakura is felébredt, egy gyönyörű virágoskertbe találta magát. A kert teli volt virágzó cseresznyefákkal és a világ minden tájáról hozott rózsákkal, nárciszokkal, liliomokkal és minden féle virággal. A kertben volt egy tó is, amibe legalább öt különböző fajta tavirózsa úszkált. Sakura egy homokból fórmált, piros baldakínos ágyba feküdt, egy cseresznyefa alatt. Meg volt mosdatva, és egy gyönörű világoszöld ruha volt rajta. A sebei is be voltak kötözve. Hirtelen a semmiből megjelent Gaara és Sakurára mosolygott.
-Szia, Yashimaru. Rég nem láttalak.-és Gaara leütl Sakura mellé az ágyra.
-Gaara....-motyogta Sakura remegő hangon.
-Mostmár te is félsz töllem, Yashimaru?-simogatta Gaara Sakura arcát.
-Gaara... Én nem vagyok Yashimaru. Az én nevem Sakura.
-Yashimaru...-kezdett el sírni Gaara.
-Nem Gaara.-fogta meg Sakura, Gaara két kezét.-Én Sakura vagyok, nem Yashimaru.
Gaara szomoruan és könnyes szemmel ált fel Sakura mellöl. Homokból formázott az ágy mellé egy asztalt, amire egy aranytállat tett, tel különféle gyümölcsökkel. Gaara elővett a zsebéből egy levelet és letette az asztalra, aztán szintén a homok segitségével távozott, mert ez a hely, jóformán egy gödör volt, aminek olyan meredekek az oldalai hogy képtelenség megmászni. A falak ugyanis mérgező tüskélyű rózsával voltak befuttatva. Akkor már késő este volt. Sakura nagyon éhes volt és úgy döntött, enni fog a gyümölcsökből amiket Gaara hozott. Eggyuttal elvette a levelet is és elolvasta. A levélbe ez ált:

rKedves Yashimaru
Esküszöm hogy bekötött szemmel fürdettelek meg,
öltöztettelek fel és kötöttem be a sebeid. Ha fürdeni
akarsz, fürödhetsz a tóba. A parton hagytam neked
törölközőt és szappant. Légyszives ha szappannal
akarsz mosdani, a kicsitóba fürödj amibe nincs se
hal se növény, amit gondolom még nem láttál. Kér-
lek szépen ne taposd le a virágaim. Viggyázz magadra
és ne próbálj felmászni a kertem oldalán mert mérge-
ző tüskélyű rózsával van befutattva. Megigérem holnap
reggel is fogok jönni és hozok neked bármit amit akarsz..

Puszika:
Gaara

Másnap reggel Konohaba minden csapat, csapatvezető és Konkuro meg Temari is Tsunade irodájába voltak.
-Jól van most hogy mindenki itt van,-áll fel Tsunade a székéről.-az ANBU-k közül már elküldtem néhány ninját, hogy keressék meg Sakurat, de ma délután ti is utnak fogtok indulni. Sasuke kivételével mind Sakura keresésére fgtok menni.
-Én miért nem?-vág közbe Sasuke.
-Mert te még járni is alig tudsz!-ordít a fiura a Hokage.
-Honnan tudod te hogy én mit tudok és mit nem?!
-Ezt a témát lezártuk! Konkuro, Temari nem tudtok valamit, akármit amit segithet?
-Áljunk csak!-kiált fel Temari.-Gaara egyszer el akart menni valahova, és én megkérdeztem hova, ő pedig azt mondta, hogy megy, hogy vigyen esőt a virágajinak.
-Ez már valam.-csapott az asztalra Tsunade.-Ti ismeritek a sivatag összes zúgját igaz?
-Ugy ahogy.-felel Konkuro.-Inkább Gaara volt a mi élő térképünk.
-Jó de azt tudjátok hol vannak oázisok?-kérdi Tsunade egy olyan aracsal mintha azt akarná kérdezni:r1;Akarom tudni?r1;
-Igen.-bólintott Temari.
-Remek!-virradt fel Tsunade.-Akkor azt úgy csináljuk hogy, Iruka, Kakashi, Naruto, és Konkuro mentek mint egy csapat, te pedig a 10-es csapattal mész, én megyek Gai csapatával. Akkor ezt megbeszéltük. 2 óra mulva találkozunk Konoha kapujánál.
Mindenki időbe ért a megbeszélt helyre. Sasukenak esze ágába se volt othon maradni, igyhát észrevétlenül követte őket.
Eközben Gaara megérkezett Sakurához friss gyümölcsel és egy vadonat új rózsaszin ruhával.
-Tessék, Yashima.-adta át a ruhát Gaara, Sakuranak.-Ebbe olyan szép leszel mint egy cseresznyefavirág. Hoztam friss gyümölcsöt is neked.
-Gaara nagyon kedves vagy,-mosolyog Sakura és felveszi a ruhát.-de én nem Yashima vagyok, én Sakura vagyok.
Gaara letérdelt a földre és hangosan sírni kezdett.
-Bocsánat Sakura! Bocsáss meg!
Sakura csak mosolyogva. Nézte a fiut és megsimogatta a fejét.
-Semmi baj Gaara.
-Én nem akarok többet egyedül maradni. Yashima volt az egyedüli aki szeretett de ő mostmár halott. Annyira elkapott az irgység amikor megláttam hogy Kakashi milyen gondosan tarott az ölébe hogy elvesztettem a fejem. Kérlek Sakura ne menj el te is. Maradj itt velem a virágoskertemben. Itt megvan minden amire szükséged van.
-Gaara, ne sirj.-segitette fel Sakura a földön térdelő fiut.-Tudom hogy nem akarod hogy elmenjek, de odakint egy csomó ember aggódja halálra magát értem, és én biztos vagyok abba hogy Temari is nagyon aggodik érted Gaara.
-Sóval el akarsz menni?
-Nem el, hanem haza. Meglátogathatsz akárhányszor csak kedved van.
Gaara mélyen Sakura szemébe nézett és megcsókolta a lányt. Úgy ültek összetapadt ajkakkal perceken keresztül. Végül Sakura is felált az ágyról és kézenfogta Gaarat.
-Mehetünk?-mosolygott bályosan a lány.
Gaara csak bólintott és már el is indultak. Sakura még mindig a Gaaratol kapott ruhát viselte. Úgy akart keresztülmenni a sivatagon.
Időközbe a genninek és senseiejik visszamentek Konohaba. Sasuke leszakadt utközbe a többiektöl és eltévedt a sivatagba. Tsunade csak akkor figyelt fel hogy valami nincs rendben amikor este elment hogy nézze meg hogy érzi magát a fiu.
Beesteledett. Gaara és Sakura egy erdő szélén áltak meg északázni. Gaara fát hozott hogy tüzet rakjon. Benyult a zsebébe és kiszed egy almát amit odaadott Sakurának.
-Tessék cseresznyefavirágom. Bocsáss meg de nincs nálam több.
-Semmi baj.-harapott az almába a lány.-Nem kérsz te is?
-Nem nem vagyok éhes.-felelte a fiu, de ezzel a hasa nem értett eggyet és korogni kezdett.
-Nem egy csudát.-kacagott a lány.-Tessék egyél te is.-nyujtotta Gaaranak az almát.
Gaara is evett belöle két harapást de a többit Sakuranak hagyta. A lány hamar elaludt. Gaara levette a felsőjét és betekarta vele Sakurara, nehogy megfázzon. Reggel korán keltek, úgy ők mint Konoha ninjái akik újra keresni indultak. Gaarajék alig mentek egy keveset és összetalálkoztak Sasukeval. Amikor Sasuke meglátta hogy Gaara Sakura kezét fogja, azt hitte hogy ez azért van hogy Sakura ne szalaladjon el. Gondolkodás nélkül Gaaranak rohant aki már csak azt vette észre hogy egy kunai van a testébe. Sakura ugy megiedt hogy menten elájult. Sasuke pár óra bojongás után elég közel került a többiekhez hogy meghalják az ő kiáltásait.
Amikor Sakura felébredt az első dolog amit látott az Sasuke volt. Ahellyet hogy az ágyba maradt volna rögtön felpattant és ordítózni kezdett:
-Te idíóta! Hagyd békét! Hol van Gaara?
-Nyugi Sakura. Nincs semmi baj. Gaara már nem bánthat. Egy másik korterembe fekszik. El van ájulva. Nem bánthat.-fogta meg a lány két vállát Sasuke.
-Épp ez az te idióta!-pofozta fel Sakura Sasuket.-Ő nem bántott egy fél ujjal se és te pedig majdnem megölted!-sírja el magát a lány, felszökik az ágból és már ott se volt.
Sasuke csak nézett a semmibe ámultan és valahogy nem tudta elképzelni hogy lehet az hogy Sakura, aki mindig csak neki adott igazat, mindenbe kedvébe akart járni, most ráorditott és megcsapta.
Sakura rohanta folyóson keresztül Gaarahoz. Mindenki csak utánanézett nem tudták annyira gyorsan lereagálni hogy mi történik hogy meg tudják álitani. Sakura végre Gaara korterméhez ért ahol kopogás nélkül és sírva rontott be, szaladt Gaara ágyához és egyre csak azt kiabálta hogy rBocsálts meg!r1;. Temari és Konkuro csak bámultak a lányra aki még mindig a Gaaratól kapott rózsaszín ruhát viselte.
-Gaara légyszives ne halj meg, ha akarod örökre veled maradok a virágoskertbe csak ne halj meg!
Erre Gaara felemelte a fejét és megsimogatta a lány buksiját.
-Nem vagyok olyan sulyosan megsérülve hogy meghaljak.-kacagta el magát Gaara.
Sakura felnézetett és Gaara nyakába ugrott.
-Van ötleted hogy mennyire megijesztettél??????????-sírt továbra is a lány.
Temari és Konkuro is odarohant a kisöcséjükhöz és sírva átölelték.
-Gaara te kacagtál.-sírt örömébe Temari.- Én még soha se láttalak nevetni.
Sasuke mindezt látta az ajtóból és hihetlen düh kapa el. Berontott a korterembe, mindenkit férelökött Gaara mellöl és elordította magát:
-Nem fogom megengedni hogy egy ilyen senkiházi sivatagember elvegye az egyedül dolgot az életemből ami nekem fonto. Sakura az enyém.
Sasuke elővett e a kunai kését és szíven szúrta Gaarat. Mindenki eröss nyillalást érzett a szívébe. Temari és Kankuro rögtön Sasuke után idultak, aki már az életéjért szaladt. Sakura is indult volna de Gaara megfogta a kezét.
-Mért...-köhögött vért Gaara.-nem.... mondtad hogy Sasuke... és te...
-Mert nem is igaz! Ő mindig átnézett rajtam és soha egy jó szót nem mondott nekem! Te vagy az aki szeretek és az aki engem szeret.-ordítja sírva Sakura.
-Mondtam hogy ebbe... a ruhába oyan szép...leszel...mint egy cseresznyefavirág.
Ezek voltak Gaara utolsó szavai, aztán lecsukta a szemeit és továblépett az élők sorából.
-Neeeeeeeeeeeeeeee!-ordította Sakura és összeesett az ágy mellett. A ricsajra bejöttek az orvosok akik Sakurát szinte észre se vették hanem rögtön Gaarat próbálták ujraéleszteni, de nem sikerült. Nem sokkal rá visszajött Temari és Kankuró. Csuron véresek voltak. Sasuke megverte őket. Temári sáppadtan nézatt körül a terembe.
-Hol van az öcsém?-ordítja amiközbe sírni is elkezd.
-Meghalt.-állt fel a földön űlő lány, Temarihoz szaldt, átölelte és úgy sírtak ketten órákon keresztül.
Konkuro szégyelte magát és elment valahova máshova hogy a nővére ne láss hogy ő is sír. Másnap Sakura az erdőbe ment. Nem sok gyaloglás után megkapta Sasuket. A fiu riadtan kérdezte:
-Hogy talál meg?
-Megérzés.-tolja a haját a füle mögé a lány.-Kinek képzeled te magad hogy csak úgy betörj a korterembe és megöld Gaarat? Hogy képzeled azt hogy idájig mindig átnéztél rajtam és most hogy végre elfelejtettelek és kaptam magamnak valakit aki úgy szeret engem mint ahogy én őt, jössz és megölöd. Plussz még bőr is van a képeden azt mondani hogy elvett engem tőled! Kinek a francnak gondolod magad? Gaara ruhát hozott nekem, ételt hozott nekem, még szappant és törölközőt is ha fürdeni lenne kedvem. Amikor északa az erdőben aludtunk Gaara levette a trikóját és betakart vele hogy biztos legyen hogy nem fázok meg. Ő odafigyelt minden kérésemre és bánatomra, amig te sokszor meg se hallottál!
-Sakura,.. én...
-Fogd be, de gyorsan! Ne hidd hogy ezt ilyen könnyen megúszod. Tsunade már utánad küldte a ninja vadászokat. Vajon mennyi ideig fogsz tudni elrejtőzni elöllük? Egy nap, vagy kettő? Ha visszavisznek Konohaba Tsunade biztos megölet. De én nem fogm ezt megengedni. Igaz Sasuke?-bujt kőzel Sasukehoz a lány.
Sasuke átölelt és a fülébe sugta:
-Szóval mégis szeretsz. Ha akarod velem jöhetsz. Azok a kétballábas ninja vadászok úgyse fognak soha se elfogni.
-Persze hogy nem fogom megengedni Tsunadenak.- mosolygott Sakura.-Ezt a tiszteletet személyesen teszem meg.
A lány hirtelen előránt egy kunait és hasba, aztán szívbe szurja Sasuket. A fiu helybe összeesett és azt kérdezte:
-Dehát te szerettél...-köhögöt Sasuke.-Milyért?
-Szánalomra méltó vagy.-huzta el a száját Sakura, Sasuke hasára taposott és szembeköpte.-Ez Gaarajért volt. Az ördög, a pokol fenekéről, ahova kerülni fogsz majd megadja a többit.
Egy kis idő mulva Sakura hátára kapta a már halott fiut és visszament vele Konohaba. A kapuba Narutoval és Kakashival találkozott.
-Itt van a legerösseb gennin és az utolsók között maradt Uchiha.-és azzal ledobta a holtestet a porba és tovább állt.
Kakashi és Naruto csak bámulták a rendíthetetlen lányt. Mintha már el is feljtette volna Gaarat. De az nem úgy volt. Ő, Temari és Konkuro eltemették Gaarat a titkos kertbe, megesküdtek hogy senkinek se fogják elárulni hogy létezik az a kert és minden nap kijártak a kertbe hogy gondozzák az ott éló növényeket és állatokat. Egy pár év mulva Gaara sírján egy cseresznyefa nött ki. Amikor elösször virágzott Sakura eldöntötte, Temari és Konkuro beleeggyezésével, hogy végleg beköltözik a kertbe. Ezután Temari és Konkuro egyre ritkábban kezdtek jönni, mig egynap végleg megfeletkeztek öcsükről és új életet kezdtek. Attol a naptól kezdve Sakura se jött többet ki a kertből, ott maradt élete végéig Gaaraval.