Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Uchihak

2008.04.30
Uchiha Tagok

Uchiha Fugaku
http://marcoleonardi1991.files.wordpress.com/2007/10/poli.png
Első Manga megjelenés: 145. fejezet
Első Anime megjelenés: Naruto epizód 84
Rejtett falu: levélfalu
Rang: Jounin
Kor: 40
Jellenlegi állapot:ElhunytTöbb év korábban Uchiha Sasuke anyja és apja Leaf Village-ben éltek. Sasuke apjának, Fugakunak volt egy kemény ideje érteni a fiának, Itachi Fugakunak, a tetteit és indítékait soha nem volt képes, hogy sajnos Itachival kerüljön egy megértésbe a szüleit beleértve egy esteként, amit Itachi törölt mindenkin kívül a klánjában.

Uchiha Inabi
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ms/9/97/Inabi.jpg
Első Manga megjelenés: 221. fejezet
Első Anime megjelenés: Naruto epizód 129
Rejtett falu: levélfalu
Rang:Chounin
Kor:
25
Státusz:Elhunyt

Uchiha Inabi egy Konoha Military Policeman volt az Uchiha Clanből. Ő és két tisztviselő a hollétéről kérdezték Uchiha Itachit, amíg Uchiha Shisui megölte magát.

Uchiha Itachi
http://i1.bebo.com/025b/6/medium/2006/11/05/08/1648093642a2462459985b300594017m.jpg
Első Manga megjelenés: 139. fejezet
Első Anime megjelenés: Naruto epizód 80
Rejtett falu: levélfalu
Rang: Genin(Mert elhagyta az országát)(De jouninál is eröseb("S"szintű bünöző)
Kor: 18
Státusz:Él


Egy erőteljes Leaf nindzsa az Uchiha klánból, Uchiha Itachiból, az öccsét, Sasuke-ot kivéve megszüntetett mindenkit a klánjában.

Uchiha Madara
http://tn3-1.deviantart.com/fs21/300W/f/2007/257/6/a/Uchiha_Madara_SPOILER_by_shichinin_tai.jpg
Első Manga megjelenés: 309. fejezet
Első Anime megjelenés: Nincs
Rejtett falu: levélfalu
Státusz: Nem tudni lehet hogy Él
Rang:Nem tudni
Kor:Nem tudni
Uchiha Madara egy olyan nagyon képzett nindzsa volt, aki élt, évek korábban. Segített vezetni az Uchiha klánt és Konoha alapítói közül az egyik volt.

Uchiha  Mikoto
http://i4.photobucket.com/albums/y124/itachi_349/sasukesmom.jpg
Első Manga megjelenés: 145. fejezet
Első Anime megjelenés: Naruto epizód 84
Rejtett falu: levélfalu
Rang: Jounin
Kor: 35
Státusz: elhunyt

Több év korábban Uchiha Sasuke anyja és apja Leaf Village-ben éltek. Egy kisimító Uchiha Itachi szüntetett meg mindenkit a klánjában a szüleit beleértve.

Uchiha Obito
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/3/32/Uchiha_obito.jpg/180px-Uchiha_obito.jpg
Első Manga megjelenés: 239. fejezet
Első Anime megjelenés: NA
Rejtett falu: levélfalu
Rang: Chuunin
Kor: 13
Aktuális státusz: elhunyt

Az elmúlt Uchiha Obitóban és Kakashiban voltak csapattársak a negyedik Hokage alatt. Egy küldetés alatt a Hidden Rock ellen irányuló háborúban Obitót megölték. A nevét később hozzáadták a jelzőhöz, ami tiszteli Leaf elesett hőseit.

Uchiha Sasuke
http://i161.photobucket.com/albums/t231/darktsukimistress/Older_sasuke_by_xItsxLucienx.jpg
Első Manga megjelenés: 3. fejezet
Első Anime megjelenés: Naruto epizód 1
Rejtett falu: levélfalu
Rang: Genin
Kor: 13
Jounin mester: Hatake Kakashi
Egy Genin Konoha falujából Uchiha Sasuke az Uchiha klán utoljára életben maradó tagjei közül az egyik. Ezt a klánt ismerik a genetikai képességért, hogy használják a Sharigan szemet. Ez a szem megengedi a felhasználóinak, hogy másoljanak bármilyen jutsutechnikát, amit az ellenfelük használ. Sasuke klánját megölte a bátyja, Itachi, amiatt szentelte az életét az számára, hogy megölte a testvérét.

Uchiha Shisui
Nincs kép
Első Manga megjelenés: 222. fejezet
Első Anime megjelenés: Nincs
Rejtett falu: levélfalu
 státusz: elhunyt

Uchiha Shisuiról azt mondták, hogy a legképzettebb az Uchiha klán. Több év korábban látszólag öngyilkosságot követett el azáltal, hogy megfulladt a Nakano Riverben. Ő és Uchiha Itachi közeli bajtársak voltak.

Uchiha Tekka
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ms/0/0e/Tekka.jpg
Első Manga megjelenés: 221. fejezet
Első Anime megjelenés: Naruto epizód 129
Rejtett falu: levélfalu
Kor: 21
 státusz:elhunyt


Uchiha Tekka egy Military Policeman volt az Uchiha Clanből. Ő és két tisztviselő a hollétéről kérdezték Uchiha Itachit, amíg Uchiha Shisui megölte magát.

Uchiha Teyaki
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ms/d/d0/Teyaki.jpg
Első Manga megjelenés: 225. fejezet
Első Anime megjelenés: Naruto epizód 84
Rejtett falu: levélfalu
Kor: 46
státusz: elhunyt

Teyaki volt Uchiha Uruchi férje. Azt mondta egy fiatal Sasuke-nak, hogy legyen büszke az örökségére és vonatára keményen hogy képzett nindzsa legyen mint a bátyja. Elpusztította az Uchiha Clan mészárlás éjszakáját.

Uchiha Uruchi
http://www.senpuu.net/fotki/postacie/uruchi.gifhttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/ms/6/67/Uruichi.jpg
Első Manga megjelenés: 225. fejezet
Első Anime megjelenés: Naruto epizód 84
Rejtett falu: levélfalu
Kor: 46
 státusz:
elhunyt

Uruchit obasannek* nevezték (nagynéni) Uchiha Sasuke által. A fiatal Sasuke-ot hasonlította a testvéréhez, Itachihoz és remélte, hogy egy napon fel fog nőni hogy képzett legyen mint ő. Elpusztította az Uchiha Clan mészárlás éjszakáját.

Uchiha Yashiro
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ms/a/a8/Yashiro.jpg
Első Manga megjelenés: 221. fejezet
Első Anime megjelenés: Naruto epizód 129
Rejtett falu: levélfalu
Kor: 45
Aktuális státusz:elhunyt
Uchiha Yashiro egy Konoha Military Policeman volt az Uchiha Clanből. Ő és két tisztviselő a hollétéről kérdezték Uchiha Itachit, amíg Uchiha Shisui megölte magát.

 

   
Fontos Info

 http://www.fashionanime.com/images/Uchiha-Symbol(Small).gifhttp://www.brickshelf.com/gallery/bassgospel/KL/org.sharingan3whitefang.gifhttp://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/8/8e/180px-Sharingan.jpg


Az Uchiha klán volt a Leaf falu alapító nemes családjai közül az egyik. A klán maga mondják hogy ereszkedjenek le, 
a Hyuuga klánból kik birtokolják
a Byakugan szem vérvonalát. Mert a klánjuk birtokolta a Sharingant vagy Wheel Eye-t, az Uchiha kitűnt abban, hogy képes volt, hogy elhárítsa a támadókat és olvassa őket. Ez arra késztette őket, hogy a jelölteket készítsék fel, hogy segítsenek alapítani a Konoha Military Police Corpsot. Maga a szervezet folytatódna hogy az Uchiha rajongószimbólumot foglalja bele a hivatalos logójukba.

Válogatott az Uchiha klán kevés tagje beszéli rá a képességet, hogy aktiválja a vérvonalat Sharingan szem. Ez a doujutsu* (szemkészség) ad egyet a képesség, hogy olvassák Genjutsut, Taijutsut és Ninjutsut azután legyőzzék azt. Ilyen, a klántag meg tud nézni egy technikát, amit végrehajtanak, és tudja látni a trükköket és mozgásokat, amiktől megkövetelték, hogy legyenek rátermettek hogy fejezzék be azt. Mindazonáltal a klántag nem tud olyan technikákat másolni, amik egyedülállóak egy másik vérvonalba. Ez szintén ad egyet a képesség, hogy csak jutsutechnikákat hajítsanak, lehetséges birtokló a szem.

A klán maga tűzre ismerik a nyakkendőikért. Egy klánnak nindzsa hogy felnőttként, nekik képesek kell lenniük, hogy hasznosítsanak egy Katont (Fire Element) jutsu, mint
például Goukakyuu, nincs Jutsu. Így van a nyakkendő a tűz manipulációja és egy Uchiha tag elméje között.

http://images.stage6.com/user_images/c/copy_ninja/46cc8ba82c574.jpghttp://i217.photobucket.com/albums/cc218/vincent_valentineVII/aids.png

 
Normális Uchiha Szem
http://www.sharingan.banpumpanya.com/pic/normalsharingan.gif
A normális szem egy Uchiha klántagnek szivárványhártyával, tanulóval és screlával hasonlít bármilyen normális emberi szemre.
                                                   Első Comma
http://www.sharingan.banpumpanya.com/pic/oneswirlSharingan.gif
Ez egy részben fejlett Sharingan szem első variációja. A klántagek tanuló fejleszteni fogja a kerékörvények közül az egyiket és pirossá fogja változtatni őt. Amikor Uchiha Sasuke végül aktiválta a Sharinganjét, a bal szeme vette ezt az alakot.
                                                          Második Comma
http://www.sharingan.banpumpanya.com/pic/twoswirlsharingan.gif
Ez egy részben fejlett Sharingan szem második variációja. A klántagek tanuló fejleszteni fog a kerékörvények közül kettőt és pirossá fogja változtatni őt. Amikor Uchiha Sasuke végül aktiválta a Sharinganjét, a jobb szeme vette ezt az alakot.
                                                      Harmadik Comma
http://www.sharingan.banpumpanya.com/pic/threeswirlsharingan.gif
Ez a Sharingan szem végső fajtája. A klántagek tanuló fejleszteni fog a kerékörvények közül hármat és pirossá fogja változtatni őt mindkét szemben. Ebben az alakban, amit a klántag fel tud olvasni Genjutsunak, Taijutsunak és Ninjutsunak, tudd meg, hogy a készség hogyan kész azután másolja azt hogy később használják. Ez az alak szintén kezdeményezheti a Mangekyou Kaleidoscope alakot.
                                              Mangekyou(Kaleidoszkóp) 1 alak
3-as szélmalomkerék
Ez a variáció a Mangekyou (Kaleidoszkóp) alak amíg nem teljesen változott. Sasuke kezdetben megfogta Itachi Mangekyoujának ezen verziójának egy pillantását, ami különbözött a későbbi verziójától.
                                            Mangekyou(Kaleidoszkóp) 2 alak
4-es szélmalomkerék
Ezell a mangekyou sharingan fórmával csinálják meg a tűz sárkány jutsut.

kerékszemet másol (Uchiha Clan)
Sharingan az Uchiha Clan vérörökséghatára. Az Uchiha mondják hogy a Byakugannel a Hyuuga leszármazottja legyen, változó az idő fölötti Sharinganbe. Ez a doujutsu* (szemkészség) ad egyet a képesség, hogy olvassák Genjutsut, Taijutsut és Ninjutsut azután legyőzzék azt. Ilyen, a klántag meg tud nézni egy technikát, amit végrehajtanak, és majdnem azonnal tudja memorizálni a mozgásokat, amiktől megkövetelték, hogy legyenek rátermettek hogy beleértve fejezzék be azt, az csakraöntőmintákra és pecsétekre volt szüksége használt. Mindazonáltal a klántag nem tud olyan technikákat másolni, amik egyedülállóak egy másik vérvonalba, és a klántagnek kell lennie egy testének tehetséges találkozó a csakra és testi követelmények tenni a jutsut. Ez ritkán állítja le a klántaget , bár, az olyan stresszes helyzetek gyakran tolják a határaikat messzebb és megengedik nekik, hogy hasznosítsák a teljes potenciáljukat.

Az Uchiha klántagnek nem adják meg a Sharingant születéskor; azt csak életben aktiválják később, jellemzően a csata melegjében levő érzelmi feszültség egy ideje alatt. A Sharingan maga át tudják helyezni egy másikba non-Uchiha egy orvosi nindzsa által, mint például Leaf nindzsával, Uchiha Obitóval, történt a csapattársának, Hatake Kakashinak. Mert a teste nem született szállításra, a Sharingant, a szemet, mindig aktiválják és ez égeti Kakashi csakráját mikor használt. Hogy csökkentse a Sharingan ütközését Kakashi testén, általában tartja a szemet rejtett és használatból. Szintén feljegyzés, van a tény Kakashi, egy non-Uchiha, volt rátermett háromig előteremteni a kettőből való Sharingannek tomoe-t*() tomoe*() nyerő a szem.

A Sharingan maga hármat tartalmaz tomoe*() (vessző). A Sharingan egy magasabb uralmát láthatják egy új tomoe*() teremtésében a szemben, hárommal tomoe*(), ami a szem tipikus legmagasabb fajtája. A ritka Mangekyou alak túl a Sharingan egy egyedülálló evolúciója az három tomoe*()alak több információért látja a belépését. Egy szem, ami kettőt birtokol, a tomoe*() megengedheti az Uchiha klántagnek, hogy kövesse egy ellenfél mozgását és tegyen valami kisebb másolást egy az ellenfelek támadnak. Elkerülő bejövő támadásokért, az Uchiha sebességéért és mozgékonyságáért nagyon irányítás lépéseket tudnak tenni, hogy elkerüljék azt. Mindazonáltal, három a tomoe*() nagyon segíteni fog ebben a területben.

Kettő a tomoe*() szintén meg fogja engedni a nindzsának, hogy átszúrja Genjutsut és lássa a körülvevő valóságot azért, hogy ez mi igazán. Ez szintén megengedheti a tagnek, hogy átszúrjon egy másikat test és látja a csakrájukat. Amíg a szem nem elég kifinomult hogy lássa a tenketsut* és csakrát, vérkeringés mint a Byakugan ez megnézheti a csakra mozgását és áramlását. Ez segíthet nekik megmondani, hogy egy személyt ejtenek-e csapdába egy Genjutsuban, vagy ha egy támadó egy igazi fenyegetés vagy csupán egy bunshin.

Egy szem, ami hármat tartalmaz, a tomoe*() meg fogja engedni a nindzsának, hogy lássa egy támadónak a testükben lévő legcsekélyebb izomfeszültségről való következő költözködésének a képét. Ez pazarló mozgást akadályoz meg és konzervbe engedi meg az Uchiha klántaget soknak csakrára volt szüksége csatában. Ez megengedi nekik, hogy szinkronizálják a mozgalmukat, hogy csapást mérjenek egy területre, pillanatok azelőtt az ellenfelük még abban a foltban is van miközben lényegében megengedi nekik, hogy üssék az ellenfelüket és kihúzzák őt, mielőtt még ott is vannak.

Három a tomoe*() szintén megadja az Uchihának a képességet, hogy Genjutsut és hipnózist tegyék miután egy ellenséggel szemeket zártak be. Ezt arra használhatják, hogy azt okozza, hogy az ellenfelük tegye annak egy támadását, hogy az Uchiha válasszon. Ezt a hipnózist szintén egy Genjutsu pultként használhatják, ami a képesség, hogy a követelmény nélkül visszahajtsanak egy Genjutsu varázslatot az eredeti szórón, alakító bármilyen handseals.

Mangekyou Sharingan - kaleidoszkóp másol kerékszemet (Uchiha Clan)
Sharingan az Uchiha Clan vérörökséghatára. A Mangekyou Sharingan egy olyan legendás doujutsu*képesség, ami csak felszínre került néhány klántagben a történelmében. Nyugodt rejtély körülveszi a szemet és az Uchiha klánt maga. Mindegyik felhasználó kifejleszti a sajátjuknak egyedülálló néző Mangekyout. Az igények arra, hogy nyerjék a Mangekyout, természetben nagyon ellentmondásosak. Miután Uchiha Itachi meggyilkolta a legjobb barátját, Shisuit, nyerte Mangekyout. Elmondta azt az öccsének, Sasuke-nak hogy nyerje a Mangekyout, neki szintén meg kellene ölnie a legközelibb barátját. Itachi azt mondta Sasuke-nak, hogy egy tekercs a klánszent helyükben felfedte a klánnak, doujutsu., az igaz eredeti célját Ez a tekercs és maga Itachi fedték fel, hogy a klánjuknak, Uchiha Madarának, a korábbi vezetője és az öccse voltak az első hogy szerezzék Mangekyout. Itachitól eltérően , bár, nekik látszólag nem kellett megölniük a legjobb barátjukat hogy csupán szerezzék azt, a verseny közöttük megengedte ennek, hogy fejlődjön.

A Mangekyou technikák használata éppen lefolyik egy felhasználó egy darabja annyira, mint bármilyen másik normális technika csakra. Valamint Mangekyou használatnak eredményeképpen a birtokos lassan el fogja veszteni a látásukat. Madara a testvére előtt elvesztette a látását és arra törekedett, hogy visszanyerje a hatalmát. Tenni úgy eltávolította a testvére szemeit és készítette nekik a sajátját. Ezekkel az új szemekkel a Mangekyouja felvette az eredeti Mangekyouja egy kombinált megjelenését és a testvérét. Ezek az Eternal Mangekyou szemek visszaküldték a látását és hihetetlen erőt adtak neki. Ezzel az erővel azt mondták Madara supressbe*() használta Sharingan normális képességét a Kyuubi és megszelídíti azt.

Itachi eredetileg elmondta azt Sasuke-nak, ha nyerte a Mangekyout, azután volna három ember, aki kezelhetné azt. Az időkihagyás után a sorozatban Hatake Kakashi felfedte, hogy szintén nyerte Mangekyou Sharingant. Később ez felfedett volt, hogy maga Uchiha Madara volt még mindig élő, és a harmadik felhasználó volt Itachi nyilatkozatában. Mik válnak el, ha bármennyi, az Kakashi és Uchiha Obito szeme játszik még határozottnak lenni.

A három felfedett Mangekyou technika az Amaterasu, Tsukuyomi és egy névtelen technika. Amaterasut és Tsukuyomit mitológiai istenségekről nevezik el; nekik van egy testvérük, elnevezett Susanoójuk. Ezt a névtelen harmadik technikát erről nevezhetik el.

Az Amaterasu vagy Goddess a Napi technikát létrehozza a helyes Mangekyou szem. Ez egy olyan Ninjutsu technika, ami arra használja a Mangekyou alakot, hogy létrehozzon egy olyan erőteljes fekete tüzet, ami leginkább keresztül éghet, bármi. Ahogy azt mondták az a Mangekyou látásán belül bármi hamuba fog égni ha a tűz által felemésztődött. Magát a tüzet mondják hogy vágyjon 7 napra és 7 éjszakára. A tüzet szintén a legerősebbeknek tartják Mangekyou testi támadás.

A Tsukuyomi vagy isten a holdtechnikát létrehozza a bal Mangekyou szem. Ez egy olyan Genjutsu technika, ami arra használja a Mangekyou alakot, hogy kezdeményezzen egy szellemileg és testileg káros illúziót. Hogy hasznosítsa az illúziót, a klántag be fog nézni az ellenfele szemeibe és hajítani fog egy Genjutsu varázslatot rajtuk. A varázslat vesz a hely az elméjében befolyásolt, amíg a jutsut hajítják az azt hajították van az Uchiha klántag teljes könyörületénél. A klántagnek tér és idő felett van hatalma a jutsuban és helyezheti azt, amire hatottak bármennyin keresztül, amit a pokol, amit vágyakoznak bármilyen hosszért, vágyakozott. Maga a technika tart csak de egy másodperc valóságban, de az befolyásolt a fájdalom több napján keresztül tarthatott volna. Azt mondják csak az Uchiha Clan egy természetes született tagje tudja legyőzni azt, ez azt jelentheti, hogy bármelyik, egy Uchiha, szintén teljesen tart a Mangekyout vagy egyet képzett az három tomoe*() Sharingan alak.

A harmadik technika, amit használt Hatake Kakashi, spekulált hogy Susanoónak vagy istennek nevezzék, a Sea és Storms. Ezzel a technikával, Kakashi alakított egy handseal* aktiválni a Sharingant a bal szemében és változtatni azt a Mangekyou alakjává. Kakashi akkor koncentrált egy a célja testén található pontra. A terület a cél körül akkor el fog kezdeni megvetemedni és összedőlni magán, származó abban a területben, ami létezésből gyorsan szívott, és szállított egy másik helyszínbe.
Amaterasu - a Nap istennője (mennyei megvilágítás) technika
Amaterasu, akit elneveztek a Nap Goddesséről, egy olyan Ninjutsu technika, ami arra használja a Sharingan szem Mangekyou fajtáját, hogy létrehozzon egy rejtélyes fekete tüzet. Ezt az erőteljes tüzet akkor arra használhatják, hogy vágjon egy erős akadályon keresztül és mondják hogy vágyjon 7 napra és 7 éjszakára. A valamennyi csakra miatt, aminek használnia kell a technikát, azt csak használhatják egy nagyon korlátozott alapnapilapon. Szintén mert ez használatra igényli Mangekyout, nem sok egyén tudja vagy tudja kezelni a technikát.
Tsukuyomi - isten a hold (hold Reader) technika
Tsukuyomi, akit elneveztek a hold istenéről, egy olyan Doujutsu illúziótechnika, ami használja a Mangekyout, (Kaleidoscope) a Sharingan szem képessége. Ezt a nagyon haladó technikát nem használhatják alaposan amiatt a vám miatt, amit ez a felhasználóra tesz. Hogy hasznosítsa az illúziót, a klántag be fog nézni az ellenfele szemeibe és hajítani fog egy Genjutsu varázslatot rajtuk. A varázslat vesz a hely az elméjében befolyásolt, amíg a jutsut hajítják az azt hajították van a klántag teljes könyörületénél. A klántagnek tér és idő felett van hatalma a jutsuban és helyezheti azt, amire hatottak bármennyin keresztül, amit a pokol, amit vágyakoznak bármilyen hosszért, vágyakozott. Maga a technika tart csak de egy másodperc valóságban, de az befolyásolt a fájdalom több napján keresztül tarthatott volna. Azt mondják csak az Uchiha Clan egy természetes született tagje tudja legyőzni azt.
Mangekyou berobbanás technika (névtelen)
Ez a doujutsu* egy olyan Ninjutsu technika, ami arra használja a Mangekyou Sharingan szem egy fajtáját, hogy elindítson egy hosszú skála-támadást. Ez a technika egy trióval kapcsolatos harmadik Mangekyou szakértelem lehet, amit mitológiai istenségekről neveztek el. Az első aztán Amaterasu van Tsukuyomi és ez Susanoo lehetnek.

Elkezdeni Kakashit alakított egy handseal* változni az övé normális három tomoe*() Sharingan egy új Mangekyou alakba. Akkor koncentrált a célja egy területére. A körülvevő terület akkor elkezdett megvetemedni és összedőlni magán, gyorsan csökkenő a környezetterület nemlétbe. A technika így szállítsd az összpontosított területet lényegében távol egy másik helyszínbe. A technika okozott egy hatalmas terhet Kakashira miközben sok csakrát hasznosított. Képes volt, hogy egymás után kétszer használja a technikát azután vissza háromba térjen vissza tomoe, ez ismeretlen hányszor teljes erőfeszítés előtt használhatná azt.
Bunshin Bakuha - árnyékklón robbanás
Bunshin Bakuha egy Ninjutsu technika, amit hasznosított Uchiha Itachi. Első pillantásra a klón úgy tűnik, hogy egy normális Kage Bunshin, de Itachi fel tudja robbantani a klónt bármilyen időnél, hogy alakítsanak egy nagyon nagy robbanást.
Goukakyuu no jutsu - nagy tűzcsóva technika
Katon• Goukakyuu Jutsu nem egy Ninjutsu technika utilzing* a Fire Element. A nindzsa teszi a szükséges kézpecséteket, azonnal belevon csakrát a szájukról azokba kilélegezi azt. Akkor fújják a tűznek egy áramlását, ami kitör a lángok egy nagy gömbjébe. Vezetnie kellene a lángokat a nindzsa hozni fogja a kezüket a szájuknak hogy irányítsa azt.

Katon jutsu, mint például ez, Uchiha klántageknek látják az átjáró szertartásaként felnőttkorba. Amint a tag tüzet tud kezelni, őket végül annak ismerik el, hogy már nem egy gyerekek.
Housenka no jutsu - mitikus tűzfőnix technika
Katon• Housenka Jutsu nem egy Ninjutsu technika, ami hasznosítja a Fire Elementöt. A nindzsa teszi a szükséges kézpecséteket azután kibocsátja a kicsi tűzlabdák egy sorozatát. A nindzsa szintén tud hajítani egy olyan lövedéket, amit beborítanak ugyanezekkel a lángokkal. Az ellenfélnek a támadás tűnik úgy, hogy csak a láng labdája, nem látják a rejtett fenyegetést a lángokon belül. Sokatmondó annyira egyenletes ha a lángokat eloltják, a lövedékek még mindig tartanak a cél felé. A lángokat arra használhatják, hogy különböző lövedékeket mint shuriken* vagy kunait*() fedjenek be.
Magen • Kyouten Chiten - démoni illúzió • tükörmennyország és Földi változás
Magen• Kyouten Chiten egy Genjutsu technika egyedülálló az Uchiha vérvonalba Sharingan tartók. Miközben használja a Sharingan szem másolatát és pultfunkcióit, az Uchiha klántag le tudja állítani az idegrendszeri varázslatot, amit hajítottak a testükön, és meg tudja fordítani azt hátrál az ellenfelükön.
Ryuuka no jutsu - sárkánytűztechnika
Katon• Ryuuka Jutsu nem egy Ninjutsu technika, ami hasznosítja a Fire Elementöt. Miután összekötötte az ellenfelet, a nindzsa arra használ egy vezetődrótot, hogy elengedjen egy nagy zuhogó tüzet, amit szétrepesztettek a célra.
Sharingan Soufuusha Sannotachi - Sharingan szélmalom háromszoros 
Sharingan Soufuusha Sannotachi egy Ninjutsu technika, amit hasznosított Uchiha klán. Miközben használja a Sharingan szem fejlett látását, a klántag hármat hajít Windmill Shuriken melyikeknek van drótjuk hozzáragadt. Amíg a levegőben a klántag drótot tud kezelni hogy csinálja a pengéket, járd körbe a célt, ami azt eredményezi, hogy a csatolt drót összeköti őket.
Utakata - tiszavirág életű
Utakata egy Genjutsu technika, amit hasznosított Akatsuki, Uchiha Itachi Itachi tag el fogja indítani ezt a technikát azáltal, hogy csak egy ujjat használ a jobb kezén. A céljának nem kell benéznie a szemeibe, egy pillantás magára a kézre elég lesz. Amint az illúzióban tudja irányítani a látásokat, a nindzsa lát. Ezt az illúziót szintén arra használhatják, hogy kihasználja a céltól való félelmeket miközben azt okozza, hogy lássanak és hallják azokat, akikkel törődnek, lefokozni őket.

 
     
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.